Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O botoșăneancă se află printre primii finaliști de la „Românii au talent”

O botoșăneancă se află printre primii finaliști de la „Românii au talent”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vineri seară a avut loc prima semifinală live a show-ului „Românii au talent”, în urma căreia au fost aleși primii concurenții care merg în finala competiției.

În prima semifinală live a show-ului „Românii au talent” au participat 12 concurenți. După ce fiecare și-a încheiat prestația, publicul a fost cel care a decis cine sunt cei care merg în finală. Astfel, în urma voturilor publicului, concurenții care au fost trimiși în finală sunt: Croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul, a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent”.

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoarea Ema Stoian, în vârstă de 10 ani, pentru care Andra a apăsat butonul auriu. În finala „Românii au talent” au mai fost trimişi magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani).

Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea lor a fost contorsionista Andreea Tucaliuc din Botoșani. Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar voturile au mers tot către Ema Stoian şi Magitot.

Cea de-a doua semifinală Românii au talent va avea loc în data de 24 mai. Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani