Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mutare-bombă la ProTV. Tudor Chirilă lasă Vocea României. Se alătură altui proiect

Mutare-bombă la ProTV. Tudor Chirilă lasă Vocea României. Se alătură altui proiect

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Pro Tv pregătește o adevărată revoluție internă. Implicată este una dintre vedetele postului din Pache Protopopescu.

Șefii trustului Pro se pregătesc să ia o decizie absolut neașteptată: fiindcă se bucură de audiențe uriașe, serialul „Vlad” primește un „upgrade” important: mega-starul Tudor Chirilă vine să joace în acest film!

Din câte se pare, scrie cancan.ro, Chirilă este în pole-position pentru un rol în serialul „Vlad”, fiind văzut ca un actor care s-ar integra perfect printre personajele din scenariu.

Dacă, însă, Tudor Chirilă merge la „Vlad”, cine-i ia locul la Vocea României? Este întrebarea momentului, căci aproape sigur că îndrăgitul cântăreț va părăsi show-ul atât de urmărit de români. Filmările la „Vlad” s-ar putea relua chiar după Crăciun, cu Chirilă pe platou, spre deliciul fanilor.

Altfel, rockerul Chirilă rămâne același personaj discret când vine vorba de viața privată. Tudor nu și-a expus niciodată public relația cu Iulia Mîzgan, despre care o singură dată a spus că „este o femeie iubitoare, o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Cei doi ar fi împreună din 2013, însă povestea lor de iubire s-a consumat în cel mai mare secret.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani