Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Monica Anghel nu se mai opreşte din slăbit: „Vreau să mai dau jos 6 kg”

Monica Anghel nu se mai opreşte din slăbit: „Vreau să mai dau jos 6 kg”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Monica Anghel (46 de ani) a ajuns de nerecunoscut! Îndrăgita artistă a slăbit, în opt luni, 25 de kilograme. Totul a început de anul trecut, după ce solista s-a operat la coloană. Prezentă zilele trecute, la petrecerea “Viva”, cântăreața a atras toate privirile datorită noii siluete.

„Mă simt foarte bine așa cum sunt acum! Mai vreau să mai slăbesc câteva kilograme, pentru că ar fi cel mai bine pentru coloană. Deși, nutriționista mi-a spus că nu ar trebui să mai slăbesc, și că este strict opțiunea mea. Aș mai vrea să mai scap cam de cinci - șase kilograme. Este foarte sănătos cum am reușit să slăbesc din octombrie și până acum. Slăbind, mi se micșorează musculatura și trebuie să fac din ce în ce mai mult sport. Oricum fac două ore și jumătate de mișcare în fiecare zi”, a declarat Monica Anghel pentru Click!

De precizat este că, pe lângă sport, Monica Anghel are un regim alimentar destul de echilibrat.”Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10-11 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, mărturisea vedeta. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani