Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mirabela Dauer, operată de urgență! Medicii i-au extirpat ...

Mirabela Dauer, operată de urgență! Medicii i-au extirpat ...

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mirabela Dauer a suferit o intervenție chirurgicală de urgență luni seară, 29 ianuarie. În urma unor analize, medicii i-au descoperit o piatră și o tumoră la rinichi. Drept urmare, artistei i-a fost extirpat un rinichi, iar acum se află la terapie intensivă.

Pentru a elimina orice problemă de sănătate la rinichiul afectat de tumoră, medicii au luat decizia de a-l scoate printr-o intervenție chirurgicală de urgență. Informația a fost făcută publică de către îndrăgita interpretă.

„Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente! De fapt, doctorii au trecut! Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?! Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt! Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec. Asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viață trecem și prin clipe mai dificile și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate, iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând. Vă îmbrățișez tare, tare”, a scris Mirabela Dauer pe pagina ei de Facebook.

Și Raoul a comentat despre starea de sănătate a colegei sale, Mirabela Dauer. “Cert este că Mirabela într-adevăr este un om care are grijă de sănătatea ei, periodic își face analize din dorința de a fi cu toate la zi. Situația face ca la ultimele analize pe care și le-a făcut i s-a găsit o tumoră la rinichi care a fost poziționată aiurea și a fost necesară extirparea rinichiului ca să poată fi extirpată și acea tumoră. Operația a avut loc astăzi (n.r. – luni). Până acum știm că Mirabela este la terapie intensivă. Ea este o persoană foarte discretă, a dorit să păstreze acest lucru doar pentru ea, nu pentru că ar ascunde”, a declarat Raoul luni seară, la Antena Stars. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani