Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Minodora, în lacrimi din cauza Andei Adam. „M-am închis în baie și am început să plâng”

Minodora, în lacrimi din cauza Andei Adam. „M-am închis în baie și am început să plâng”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Minodora, în lacrimi din cauza Andei Adam. Artista a vorbit în cadrum emisiunii „Acces Direct”, despre cea mai grea perioadă din viața ei și a scos la iveală amânunte mai puțin știute despre perioada în care a avut primele concerte.

„Când eram mică nu prea aveam cu ce să ma machiez, dar m-am făcut mare, m-am supărat şi mi-am luat aum de toate. Când am început să merg la festivalurile de muzică scobeam într-un rujuleţ să mă dau. Şi din cauză că lucruruile astea mi-au marcat copilăria şi mi-am luat acum de toate. Am început să cânt pe la 14-15 ani. Când intri pe scenă treuie să ai puţin ruj pe buze şi luam de la mama care nici ea nu avea prea multe. Acum Slavă Domnului am prea multe şi de cea mai bună calitate. (…) Avea mama un prieten bun care se ocupa cu haine de la second hand. Mă îmbrăcam cu haine de la second hand. Mama a fost impresarul meu şi merge cu mine peste tot la festivaluri. Tot ce ştiu despre machiaj ştiu de la mama.”, a spus Minodora, în exclusivitate pentru emisiunea „Acces Direct”.

„Concuram cu fetele bogătane. Ştii cine era o fată bogatana şi tanjeam după parfumul ei şi dupa faptul că mereu arăta foarte bine şi avea de toate pentru că mama ei traieşte în America? Anda Adam. M-am băgat o dată în baie la un festival şi am început să plâng pentru că ea avea un parfum pe care eu nu-l aveam”, a continuat Minodora.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani