Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Petre, cel mai mare salariu de la „Ham talent”

Mihai Petre, cel mai mare salariu de la „Ham talent”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După ce formatul „Danseaza printre stele” nu a fost difuzat decat un singur sezon la Antena 1, lui Mihai Petre i s-a încredinţat un proiect. Pentru prezenţa sa în emisiunea „Ham talent”, juratul primeşte o sumă consistentă.

Mihai Petre a revenit in forta pe micile ecrane, de data aceasta, in calitate de jurat la emisiunea „Ham talent”! Fostul dansator are rolul de a nota cele mai executii ale animalelor, iar pentru prezenta lui in show, sefii de la Antena1 au „sarit” cu un salariu pe masura, conform wowbiz.ro.

In urma cu doi ani, Mihai Petre renunta la PRO TV, postul care i-a adus celebritatea, pentru a o urma pe Mona Segall la „Intact”. In prima faza, Petre a avut rolul de jurat la „Danseaza printre stele”, o emisiune asemanatoare cu formatul de la televiziunea din Pache Protopescu, asa ca, deja toata lumea se astepta ca audientele sa fie foarte mari. De aceea, conform presei, Mihai a si primit atunci un onorariu urias, in jur de 50.000 de euro, pe un sezon, cu posibilitate de prelungire si in al doilea, fireste, pe aceeasi suma. Din pacate, show-ul s-a oprit dupa primul sezon.

Mihai Petre insa a fost oprit in echipa postului si distribuit in tot felul de emisiuni, cu rolul de a invata oamenii sa danseze sau pe post de prezentator. Acum, este jurat in noul format al Antenei 1 „Ham talent”. „Mihai este foarte indragit si apreciat ca profesionist! Din acest motiv, el nu a fost indepartat din proiectele de divertisment, dimpotriva, este si cel mai bine remunerat. Astfel pentru ultima emisiune,  are un salariu mai mare decat celelalte vedete din show, iar banii pentru care jurizeaza se invart pe undeva pe la 20.000 de euro”, au dezvaluit pentru site-ul amintit mai sus persoane apropiate lui Mihai Petre. sursa: one.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani