Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Bobonete primește zilnic mesaje cu amenințări „O să mă calce mașina”

Mihai Bobonete primește zilnic mesaje cu amenințări „O să mă calce mașina”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mihai Bobonete primește zilnic messaje cu amenințări. Actorul a dezvăluit totul pe contul de socializare. Persoanele care îl amenință i-au transmis că dacă nu va trimite mai departe mesajele, prietenii actorului vor muri.

Actorul a publicat o fotografie cu localul din biserică, alături de care a scris un mesaj, iar reacțiile au venit imediat din partea admiratorilor. „Bobiță, nu te duce! E o capcană! Uită-te la numele pub-ului! Nu te duce, Bobițăăăă!”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali de pe Facebook.

„Eu primesc zilnic trei sau patru mesaje cu amenintari de genul ca, daca nu cred in Iisus, o sa ma calce masina sau da trenul peste mine in gara Ciulnita, iar daca nu dau mai departe mesajul, mor si prietenii mei din agenda, chiar daca ei merg la biserica. E! Eu asa, iar astia din Scotia au pub in biserica si nu am vazut pe nimeni calcat de tren pe trecerea de pietoni. Ca sa vedeti si voi ce lucru”, a scris Mihai Bobonete pe Facebook. Mihai Bobonete a fost prezent zilele trecute la DNA. După ce a văzut ce mare tam-tam s-a făcut pe seama acestui lucru, actorul a explicat care a fost scopul pentru care a fost prezent la instituția respectivă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani