Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Bobonete, audiat la DNA. Ce a declarat actorul când a ieșit din biroul procurorilor?

Mihai Bobonete, audiat la DNA. Ce a declarat actorul când a ieșit din biroul procurorilor?

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Actorul celebru mai ales grație rolului Bobiță din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de ProTV, a ajuns în fața procurorilor anticorupție. Mihai Bobonete a fost audiat la DNA, motivul fiind încă unul necunoscut.

Potrivit RomâniaTV, actorul a stat la audieri aproximativ o oră și jumătate, iar la ieșirea din sediul DNA a răspuns întrebărilor jurnaliștilor în stilul său caracteristic. Astfel, întrebat „Ce-ai făcut, Bobiţă?”, acesta a răspuns:

„Păi am aici o rudă. Unchiul meu lucrează la DNA şi a fost ziua lui. Nu am venit în nicio calitate (nici ca martor, nici ca suspect), am vrut să văd şi eu cum arată birourile DNA-ului. Am nişte prieteni la DNA şi m-au chemat cu ceva treabă”.

Ulterior, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mihai Bobonete a lăsat gluma deoparte și a explicat motivul prezenței lui la DNA.

„Hai să o lămurim de pe acum ca să nu stăm să povestim din oră în oră. Da, azi am fost până la DNA în vederea lămuririi unei situații, am discutat cu domnii în măsură să evalueze situația și am stabilit împreună cum e mai bine de procedat. Vă garantez că nu am încălcat eu legea în niciun fel și că nu fac subiectul niciunei anchete de competență Direcției Naționale a Anticorupției. Ba, din contra, sunt un bun plătitor de taxe și impozite, muncesc mult și pe bază de contracte semnate temeinic.
„DNA” asta a devenit așa un fel de Bau Bau… ceea ce nu e rău pentru cei ce se știu cu musca pe căciulă, dar pentru noi ceilalți nu cred că trebuie să reprezinte altceva decât o altă instituție a statului. La ieșirea din sediul DNA, erau în așteptare câțiva operatori și o reporteriță, nu știu de la ce televiziune. Normal că m-au recunoscut și au sărit că arși să mă filmeze, să mă întrebe când începe Sezonul nou de Las Fierbinți, că ce e nou la Sezonul Nou, că ei sunt funny mei… ce nebuni!;) Le-am răspuns în glumă și oficial am zis să postez aici ca să liniștesc lumea care îmi poartă de grijă, că sunt bine, nu sunt corupt, nu suport corupții și respect legea în tot ceea ce fac …pentru cât voi mai sta prin părțile locului”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani