Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihaela Rădulescu, dezvăluire incendiară: „Mi-a plecat iubitul de acasă”

Mihaela Rădulescu, dezvăluire incendiară: „Mi-a plecat iubitul de acasă”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

„Mi se intampla si mie ca tot omul sa fi facut alegeri poate nu prea inspirate. Mi-a mai plecat si mie un iubit de acasa sau am mai plecat si eu la altul, se intampla. Acuma, nu-ti imagina ca o intamplare de genul asta e traita cu zambetul pe buze. Am si eu lacrimi in dotare, am si eu nervi”, a marturisit Mihaelei Radulescu pentru emisiunea Click!, difuzata de luni pana joi, de ora 23.30, la Prima Tv.

Cu toate acestea, Mihaela spune ca nu a cerut niciodata sprijinul vreunui psiholog, căci nu s-a pierdut cu firea nici în cele mai grele momente din viaţa ei: „Nu am avut niciodată o depresie, admit, recunosc. Cică nu e bine. E bine să mai ai câte o depresie. Cred că un secret că îmi merge bine pe toate planurile şi că îmi provoc acest bine. Oricât aş părea de sociabilă, uşor integrabilă în orice mulţime de oameni, îmi place să am momentele mele de solitudine, mă bucur de ele, mai ales noaptea după ce se culcă fiul meu, sau după ce se culcă oricine din preajmă îmi place să am aşa ceva timp cu mine”, a mai dezvăluit vedeta.

Şi chiar dacă este o femeie puternică, vedeta de televiziune spune că este şi extrem de sensibilă: „Plâng la filme, plâng la o melodie care îmi place, plâng şi la un mesaj de amor. Plâng la multe pentru că sunt o persoană sensibilă. Dar plânsul ăsta mie îmi place. Mi se pare foarte grav să nu-ţi exteriorizezi emoţiile”.

Ba unde mai pui că Mihaela iubeşte bărbaţii sensibili! Iar domnii care plâng în faţa ei, în mod cert nu se vor face de râs.

„Pe mine nu mă deranjează nici bărbaţii care plâng. Mi se pare o tâmpenie să spui de un bărbat care are lacrimi în ochi că nu e bărbat. Dimpotrivă, ador o lacrimă în ochii unui bărbat, la momentul potrivit”, a spus ea.

Şi dacă v-aţi întrebat cum de în palmaresul Mihaelei nu se regăseşte niciun bărbat cu părul lung, ei bine să ştiţi că nici nu se va regăsi vreodată. Nu de alta, dar gusturile ei sunt limitate.

„Mie nu îmi plac bărbaţii cu părul lung, trebuie să admit. Mi se pare că femeile trebuie să aibă părul lung. E o chestie de gust. Ştiu prietene de-ale mele care sunt topite după rockeri. O lacrimă oricând, cu păr lung sau fără, e în regulă”, a încheiat jurata de la „Românii au talent”.

Diva în vârstă de 45 de ani a bifat până acum 3 căsătorii. Mariajul cu Bogdan Rădulescu a durat doar jumătate de an, iar cel cu Ştefan Bănică Junior a rezistat 2 ani. A mai fost căsatorită 5 ani cu Elan Schwartzenberg, iar apoi a avut o relaţie de 6 ani cu Dani Oţil. Dat fiind că iubirea a rezistat din ce în ce mai mult pentru ea, putem crede că relaţia cu paraşutistul Felix Baumgartner ar trebui să dureze cel puţin 7 ani. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani