Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mesajul dureros al surorii Ancăi Pop. Care erau cerinţele ei legate de înmormântare

Mesajul dureros al surorii Ancăi Pop. Care erau cerinţele ei legate de înmormântare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vestea morţii Ancăi Pop i-a şocat pe apropiaţii cântăeţei, care luni seara a plonjat cu maşina în Dumăre. Solista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Noua, însă drumul i s-a oprit pe DN 57. Sora ei a alertat autoritățile când şi-a dat seama că solista face prea mult timp pe drum.

Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată luni noapte după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista a fost găsită în interiorul maşinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la ea după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării. Când a aflat despre tragedie, Tina Pop a izbucnit în hohote de plâns. Printre lacrimi, sora mai mică a solistei a scris câteva rânduri emoţionante, pline de durere pentru artista care a fost mai greu înţeleasă de cei din jurul ei.

Tina Pop, sora regretatei Anca, a fost cea care a alertat autortităţile
„Ai fost o nebună! Te iubesc și te voi iubi mereu, frumoasa mea! Ai trăit cât un om într-o mie de vieţi!", a notat sora artistei pe contul ei de socializare.

Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 34 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre.

Coregraful Emil Rengle, profund afectat de dispariţia fulgerătoare a Ancăi Pop
Şi câștigătorul celui de-al optulea sezon ”Românii au talent”, Emil Rengle, a postat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare, în semn de ”adio” pentru prietena lui, artista Anca Pop.

Emil Rengle era foarte apropiat de Anca Pop
„Te iubesc, Anca Pop din adâncul sufletului meu. Ai fost prea mult pentru această lume. Ai fost mult prea neînţeleasă... aşa se întâmplă mereu cu sufletele cele mai frumoase şi sensibile. Tu eşti şi vei rămâne sora mea cea mare! Am învăţat cele mai frumoase lecţii de la tine şi am evoluat lângă tine. Cuvintele sunt de prisos. Eşti bine! Ai început o nouă aventură şi ştiu că te descurci minunat. Ai fost pregătită pentru asta, baby! Pune o vorbă bună şi pentru noi acolo şi să ne vedem cu bine! «Frica nu mai e stăpân». Eşti acasă!", a scris el îndurerat.

Care erau cerinţei Ancăi Pop legate de înmormântare
Potrivit unor surse apropiate familiei, Anca Pop a vorbit cu seninătate despre moarte într-un mail pe care i l-a trimis surorii sale în urmă cu o lună. Ea îi scria Tinei că în cazul în care va trece în nefiinţă nimeni să nu se atingă de trupul ei timp de 72 de ore. De asemenea, cântăreaţa ar fi cerut să fie înmormântată în acelaşi loc în care şi-ar fi pierdut viaţa, lucru care de altfel se va întâmpla. Ea va fi condusă pe ultimul drum într-o ceremonie care va avea loc la Şviniţa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani