Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Meciul” începutului de an, Bianca Drăguşanu vs. Gabriela Cristea

„Meciul” începutului de an, Bianca Drăguşanu vs. Gabriela Cristea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Proaspăta mămică trebuia să revină pe sticlă din ianuarie, însă înlocuirea Biancăi Drăguşanu la „Te vreau lângă mine” stă sub semnul întrebării. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are informaţii de ultimă oră despre negocierile purtate de Kanal D cu cele două vedete.

Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu sunt ţinute în şah de turcii de la Kanal D. Au mai rămas 24 de ore până la revenirea din vacanţă şi Bianca Drăguşanu nu ştie dacă va avea în continuare scaunul de prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”, aşa cum nici Gabriela Cristea nu este sigură de faptul că ea va fi cea care va intra luni, în direct, în calitate de moderator al emisiunii.

„Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Vă îmbrăţişez cu drag”, le-a spus Gabriela Cristea prietenilor ei virtuali, subliniind incertitudinea revenirii prin introducerea verbului ”sper” în mesajul transmis către aceştia.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că trustul Kanal D nu i-a comunicat încă nimic Biancăi Drăguşanu referitor la ”punerea ei pe liber”. Cu toate astea, se pare că Gabriela Cristea a avut de-a lungul lunii decembrie câteva vizite ”de curtoazie” la Kanal D, unde s-a prezentat cu zâmbetul pe buze şi sigură pe ea.

„În mod normal, ar fi trebuit să o anunţe şi pe Bianca dacă se avea în vedere revenirea Gabrielei Cristea. Până la această oră, Bianca nu ştie dacă luni va intra sau nu în direct. Pe ea nu a anunţat-o nimeni de nimic. Oricum ar fi, pentru Bianca perioada în care a ţinut frâiele emisiunii a fost un succes. A fost un test în care şi-a arătat capacitatea, demonstrând că poate să ducă o emisiune live şi să facă audienţă. Ea iese numai în câştig din toată afacerea asta”, au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din anturajul celor două prezentatoare TV.

Bianca Drăguşanu, preluare cu tam-tam a emisiunii „Te vreau lângă mine”
Bianca Drăguşanu a preluat emisiunea „Te vreau lângă mine” atunci când Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate, după ce, cu câteva zile înainte, se zvonise că bruneta a fost concediată şi iubita lui Victor Slav e favorită pentru a-i lua locul. Atunci, turcii au decis să amâne înlocuirea Gabrielei Cristea şi să aştepte ca aceasta să intre în concediul de creştere a copilului. Secretul venirii Biancăi Drăguşanu ca prezentatoare a emisiunii a fost păstrat de Kanal D până în ultimul moment, atunci când blonda a intrat în direct.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani