Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații moderate cantitativ
Mătușa din Cândești îl ia la rost pe chef Richard din emisiunea Chefi la cuțite
Dacă în platoul Chefi la cuțite chef Richard Abou Zaki se impune și cu greu îi poți ține piept, acasă situația se schimbă radical. Mătușa bucătarului l-a luat la rost.
Mătușa chefului Richard Abou Zaki a pus punctul pe I. Nănița din Cândești i-a spus nepotului să lasă fonfleurile și să gătească mâncare românească.
Chef Richard Abou Zaki a făcut deliciul internauților cu un scurt video pe care l-a postat pe contul de socializare. Bucătarul apare alături de mătușa sa din Cândești care l-a tras de urechi pentru că gătește numai… fonfleuri.
„Sunt din România, normal că am o mătușa din Cândești care îmi dă sfaturi de bucătărie”, a spus bucătarul râzând.
„Normal, Richard, că trebuie să faci nu numai fonfleuri de-ale tale, mai faci și tu mâncare de-a noastră moldovenească. Niște chiftele, niște tochitură moldovenească, ci brânză frământată, cu un ou deasupra, să întinzi oleacă de mămăliguță cu un ou moale, că așa îți plăcea când erai mititel”, a spus femeia hotărâtă, în timp ce Richard râdea cu gura până la urechi.
La scurt timp după postarea mesajului video, fanii lui Richard au sărit imediat cu tot felul de comentarii, în care au felicitat-o pe mătușă. „Să-ți trăiască Nănița”, „Îmbrățișări, sunteți tare drăguți”, „Nănița știe”, „Exact orice sofisticări mâncăm în altă parte, mâncarea ca acasă nu mai găsim”, „Foarte bine zice mătușa, simpatică”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani.
Iubita lui Richard Abou Zaki este mai mare cu 13 ani decât bucătarul
La 27 de ani, Richard Abou Zaki are toate motivele să fie fericit. Deține câteva restaurante în Italia, dintre care unul cu o stea Michelin și are o minune de fetiță. Dar și o iubită care-l adoră. Sunt puțini însă cei care știu Alexandra, partenera lui Richard, care lucrează tot în domeniul culinar este mai mare decât bucătarul cu 13 ani.
„Degustatul a devenit o pasiune pentru ea”
„Carlotta, la numai 3 ani, a mâncat deja în peste 20 de restaurante cu stele Michelin. La 1 an și jumătate i-am dat să guste foie-gras și e incredibil cum vrea să guste din tot, nu refuză niciun fel de mâncare. Degustatul a devenit chiar o pasiune pentru ea. Sper să își tot cultive acest gust, să își dezvolte palatul. O să tot auziți acest termen la Chefi la Cuțite”, a spus Richard Abou Zaki, într-un interviu.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.