Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mama Alinei Pușcaș dă în judecată Antena 1. Situație ingrată pentru vedeta care e de atâția ani angajata postului!

Mama Alinei Pușcaș dă în judecată Antena 1. Situație ingrată pentru vedeta care e de atâția ani angajata postului!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Situatie ingrata pentru Alina Puscas! Mama acesteia a dat in judecata postul de televiziune la care lucreaza de aproape 6 ani.

Mama Alinei Puscas a actionat in instanta trustul care detine postul de televiziune Antena 1, in ciuda faptului ca fiica ei este angajata acolo de aproape 6 ani. Femeia a inregistrat o cerere in acest sens pe 14 noiembrie, la cateva zile dupa ce in familia prezentatoarei a avut loc un eveniment nefericit, prezentat pe larg de unul dintre posturile de televiziune din cadrul trustului, la Tribunalul Bucuresti. Primul termen nu a fost inca fixat.

O saptamana mai tarziu, mama Alinei Puscas a depus o noua cerere de chemare in instanta pe adresa unui post de stiri care a preluat si dezvoltat subiectul. In acest caz, primul termen a fost stabilit pentru luna ianuarie, scrie wowbiz.ro.

Alina Puscas se afla acum la mijloc intr-un conflict ciudat, intre familie si cariera. Ea lucreaza din martie 2012 la unul dintre proiectele importante ale postului de televiziune - un show de divertisment, dupa ce cu un an inainte facuse trecerea de la moda la televiziune avand o aparitie extrem de fierbinte intr-o telenovela.

In urma cu doua saptamani, Rocsana Marcu a dat si ea in judecata compania care detine respectiva televiziune si a cerut daune morale de 10.000 de euro dupa ce a fost pusa pe liber de la emisiunea matinala pe care o prezenta.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani