Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Loredana, la un pas să primească o lovitură neaşteptată

Loredana, la un pas să primească o lovitură neaşteptată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Loredana Groza e la un pas să primească o lovitură neaşteptată. Ajunsă la 47 de ani, artista poate fi dată afară din cadrul emisiunii Vocea României, după 6 ani în care a jurizat la cunoscutul concurs.

După 21 de ani de colaborare cu PRO TV și șase ani de „Vocea României”, Loredana Groza ar putea să lase locul unei vedete care să aducă ”un suflu nou” în juriul emisiunii care a făcut istorie. Care sunt motivele care ar putea provoca ruptura, care este frumoasa poveste a Loredanei de până acum și cum va reacționa publicul la dispariția de pe sticlă a unei vedete iubită din cele mai exclusiviste saloane și localuri ale Bucureștiului până în cele mai obscure cârciumi de la margine de sat și de lume, aflați în materialul de mai jos.

Ciao.ro susţine că cei de la PRO TV sunt nemulţumiţi de faptul că Loredana nu s-a impus în niciuna din primele şase ediţii şi, chiar dacă aceasta colaborează cu trustul de 21 de ani, sunt pregătiţi să renunţe la ea.

Contraexeplul e oferit de Tudor Chirilă, cel care şi-a asigurat trei victorii, în ultimele trei sezoane. Primele trei au fost câştigate de Smiley şi Horia Brenciu (2).

Loredana se poate gândi la despărţirea de Vocea României, ţinând cont că aceeaşi soartă a avut-o şi Marius Moga, cel care a fost înlocuit în actuala stagiune cu Adi Despot.

Se pare că, înainte de începerea acestui sezon al emisiunii chiar s-au dat niște probe cu alte cântărețe, dar, să recunoaștem, e greu să găsești pe cineva de valoarea Loredanei. Asta pare a fi și motivul pentru care Lori este în continuare în juriu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani