Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Loredana Chivu, dezvăluire șocantă. Fratele ei a vrut să se sinucidă

Loredana Chivu, dezvăluire șocantă. Fratele ei a vrut să se sinucidă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Loredna Chivu este disperata. Fratele ei trece prin clipe dificile si chiar a incercat sa se sinucida. Blonda povesteste ca fratele ei, Razvan, sufera foarte mult de fiecare data cand are o dezamagire in dragoste si ca acesta a facut, la un moment dat, un gest necugetat.

„Cand relatia nu mai merge el se panicheaza. A fost intr-o relatie, s-au despartit. S-au certat si el a trecut mai greu peste asta. Cel mai grav a fost in momentul in care eu l-am gasit zacut in pat. Era alb. Mi s-a taiat respitația. Noi eram certați, eu cum sunt ca un părinte pentru el îl mai pedepsesc să îl aduc pe calea cea bună. Nu răspundea la telefon. Ușa era încuiată, geamuri deschise, muzica la maxim. Erau pastile aruncte pe acolo. Eu aveam niște picături pe care le luase el. El era întins pe pat, alb. El zicea că le-a luat ca să adoarmă. Am sunat la salvare, era și poliția de față. Am mers la spital, am stat până al 5 dimineața, i-au făcut spălături, era foarte abătut. Am fost la un psihiatru și am ajuns la concluzia că avea nevoie de tratament pentru depresie. Apoi s-a liniștit. A luat doar o săptămână, pentru că se simțea rău de la pastile. Cred că totul se leagă de la momentele pe care le-a trăit când avea 14 ani”, a povestit Loredana Chivu, la Kanal D.

Loredana a trăit o dramă imensă în adolescenţa ei: sinuciderea tatălui. Și mai grav este faptul că fratele ei, care avea 14 ani, și-a găsit părintele spânzurat.

„Avem 18 ani când s-a întâmplat asta, iar fratele meu l-a găsit spânzurat, în pod. E foarte dureros, nu doresc aşa ceva nimănui, niciodată. Nu a lăsat un bilet. Cred că şi asta este o durere foarte mare pentru ca nu i-am înţeles nici o secundă gestul”, a mărturisit Loredana, acum ceva vreme. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani