Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lora şi Connect-R s-au dat singuri afară! Doar Pepe mai rămâne în juriul Next Star

Lora şi Connect-R s-au dat singuri afară! Doar Pepe mai rămâne în juriul Next Star

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cei doi artişti au ieşit din graţiile şefilor din cauza slabei cooperări pe care au avut-o cu Antena 1. Aceştia fie veneau cu întârziere la filmarea promourilor, fie lipseau cu desăvârşire şi nu erau prompţi în ceea ce priveşte exclusivităţile cu postul, aşa cum prevedea contractul.

Nu a mai rămas mult până când se vor relua filmările pentru un nou sezon al emisiunii “Next Star” şi încă nu se ştie componenţa juriului care va evalua talentul copiilor înscrişi în concurs.

Asta pentru că, până în acest moment, Pepe este singurul care a pornit la drum cu caravana acestui show şi tot singurul care şi-a reînnoit contractul cu Antena 1, pentru rolul de jurat.

În timp ce Maria Cârneci este încă în negocieri pentru un loc la pupitrul juriului, Lora, Connect-R şi Vasile Muraru au fost excluşi din format. Motivul? Lipsa de cooperare cu producătorii trustului Intact!

Mai precis, dezvăluie sursele noastre, cei trei întârziau atunci când erau chemaţi la diverse filmări sau lipseau la realizarea promourilor. Mai mult, aceştia nu ar fi respectat regulile de exclusivitate cu Antena 1, fiind greu de găsit atunci când trustul avea nevoie de realizarea vreunui material sau interviu cu ei.

CRBL şi Stela Popescu, în cărţi
Practic, Lora şi Connect-R s-au autoexclus din combinaţie şi la fel şi Vasile Muraru, astfel că şefii lor au demarat de ceva timp castingurile pentru găsirea unor înlocuitori. La probe s-au perindat şi artişti cunoscuţi, precum CRBL (care are mari şanse să rămână în juriu, chiar în locul lui Connect-R), Stela Popescu (pentru “postul” lui Vasile Muraru) sau Alina Eremia (în locul Lorei), dar aceştia încă nu au ajuns la o înţelegere cu trustul Intact. sursa:libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani