Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Laura Lavric, la un pas de sinucidere. „Aşa îmi vine să iau un pumn de pastile şi să...”

Laura Lavric, la un pas de sinucidere. „Aşa îmi vine să iau un pumn de pastile şi să...”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului. Acum, Laura Lavric a găsit puterea de a vorbi despre greutăţile vieţii ei. Marea artistă a dezvăluit cum a luat-o de la zero după divorţul de primul soţ, eveniment care a adus-o în punctul de a-şi pune capăt vieţii.

Este una dintre cele mai iubite cântăreţe şi recent a vorbit despre cumpăna care a dus-o pe marginea unei prăpastii, informează România TV.  „Mă vezi pe mine, sunt o femeie harnică şi aprigă. Crezi că aș fi putut să stau lângă un bărbat care dormea până la amiază? Nu. De asta l-am lăsat. Când a venit Revoluţia, eu aveam bani...câştigasem prin America, mersesem ...i-am zis să facem o afacere, dar n-a fost de acord. A zis că e prea multă muncă pentru câţi bani ies", a povestit Laura Lavric.

Astfel, după o căsnicie de două decenii, Laura Lavric a decis să divorţeze. Bărbatul, căruia i-a oferit un băiat, a plecat însă cu toată averea fără să se uite în urmă.

„Am divorţat, a luat tot. Ajunsesem la 40 de ani şi nu aveam unde să dorm. Am mers la fosta cumnată şi am avut aşa, un moment... de am zis aşa îmi vine să iau pumn de pastile şi să mor", a mai povestit artista. Credinţa în Dumnezeu şi gândul că fiul îi este alături i-au dat însă putere, iar artista a luat-o de la zero. Şi-a refăcut viaţa şi a reuşit chiar să-şi îndeplinească visul de a-şi deschide un restaurant şi o pensiune. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani