La 10 zile de la operaţie, Teo pleacă în vacanţă în Israel

La 10 zile de la operaţie, Teo pleacă în vacanţă în Israel

Vedeta de la Kanal D a recunoscut că şi-a micşorat stomacul şi spune că se simte excelent. Teo Trandafir va prezenta un eveniment muzical peste hotare, care se va desfăşura în primele zile ale lunii ianuarie. La numai 10 zile de la operaţia pentru micşorarea stomacului, vedeta tv va pleca în Israel, alături de fiica ei, Maia, unde va îmbina utilul cu plăcutul.

Teo Trandafir se simte bine după operaţia pentru micşorarea stomacului, pe care a suferit-o pe 20 decembrie la o clinică particulară din Bucureşti. Vedeta va pleca în Ţara Sfântă încă din prima zi a anului, pentru a prezenta un festival pentru români, cunoscut drept "Romaniada", ce se desfăşoară an de an la Eilat. Teo va sta aici până pe 9 ianuarie şi va fi însoţită de fiica ei, Maia, alături de care se va bucura de frumuseţile acestei ţări. Prezentatoarea de la Kanal D este foarte fericită că intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o a decurs bine.

Cu toate acestea, Teo s-a ferit să facă excese culinare de Sărbătorile pe care le-a petrecut acasă, alături de apropiaţi. Ea a avut mare încredere în medicul care a operat-o şi le-a împărtăşit şi prietenilor despre intervenţia suferită. Nu s-a sfiit însă să vorbească deschis despre acest subiect şi pe blogul ei.

"Trebuie să reconstruim muşchiul abdomenului, secţionat de prea multe ori pentru a se mai putea reface. Ăsta ar fi visul meu şi al medicului meu, Cătălin Copăescu, unul dintre cei mai mari medici din lumea asta, căruia îi ştiam numele de mulţi ani şi la care nădăjduiam să ajung, într-o bună zi. Cred în el. Cred în modestia lui şi în răbdarea lui, în bunul-simţ şi în bunătatea care m-au determinat să mă încred complet în paşii pe care mi-a descris că trebuie să-i urmăm", a mărturisit Teo Trandafir.

Vedeta a ţinut să precizeze că nu s-a operat neapărat pentru a slăbi. "Nu m-am operat ca să slăbesc. Puteam să trăiesc şi aşa, mulţumită chiar. Dar dacă o scădere semnificativă în greutate ar înlesni refacerea acestui muşchi, de ce să nu încercăm?", a mai spus ea.

În 2011, a fost la un pas de moarte

La începutul anului 2011, Teo a fost diagnosticată cu pancreatită acută, boală pe care a făcut-o tot din cauza regimurilor de slăbit. Ea a fost la un pas de moarte, însă medicii de la AKH din Viena, clinica în care a fost internată câteva luni, au reuşit s-o salveze, după trei intervenţii chirurgicale, în cursul cărora i-au îndepărtat porţiunile necrozate ale pancreasului.

De asemenea, în septembrie, lui Teo i s-a făcut rău tot din cauza unei diete. Vedeta a explicat în emisiunea ei de la Kanal D care au fost motivele pentru care a ajuns la spital. „Am zis la un moment dat să mă fac raw-vegan. M-am dat pe fructe, merişor, prunuţe, una-alta. Şi uite că am făcut nu ştiu ce la stomac. De la pastilele pentru stomac, mi-a scăzut tensiunea puţin, suficient cât să o iau într-o parte, să leşin", a spus Teo.

Operaţia a decurs foarte bine, deşi a fost dificilă

Medicul care i-a efectuat operaţia lui Teo ne-a declarat, ieri, că vedeta se simte foarte bine şi că totul a decurs "ca la carte". „Evoluţia postoperatorie a pacientei este foarte bună, deşi a fost o intervenţie foarte dificilă, ţinând cont de istoricul medical al lui Teo. Operaţia s-a realizat laparoscopic, ceea ce a fost foarte bine pentru pacientă, iar rezultatul este unul foarte bun", ne-a declarat dr. Cătălin Copăescu, de la Centrul de Excelenţă în Chirurgie Bariatrică şi Metabolică "Ponderas".

Practic, chirurgul i-a efectuat două operaţii într-una: refacerea muşchiului abdomenului şi micşorarea stomacului. Această intervenţie se numeşte gastrectomie longitudinală sau gastric sleeve.

„Sleeve" înseamnă în engleză „mânecă", iar denumirea vine de la faptul că se creează un tub gastric ce seamănă cu o mânecă. Operaţia presupune secţionarea stomacului de-a lungul său, scoţând din organism porţiunea sa laterală, adică 80% din capacitatea rezervorului gastric. Rămâne doar un tub gastric ce are, iniţial, calibrul unui creion. Calibrul creşte în timp, ajungând la doi-trei centimetri la un an de la intervenţie.

Practic, sunt suficiente 20 de minute pentru a secţiona stomacul de-a lungul întregii sale lungimi, de circa 40 de centimetri. Cu această intervenţie, pacienţii pierd până la 80% din excesul ponderal. Sursa: antena3.ro

Vedeta de la Kanal D a recunoscut că şi-a micşorat stomacul şi spune că se simte excelent. Teo Trandafir va prezenta un eveniment muzical peste hotare, care se va desfăşura în primele zile ale lunii ianuarie. La numai 10 zile de la operaţia pentru micşorarea stomacului, vedeta tv va pleca în Israel, alături de fiica ei, Maia, unde va îmbina utilul cu plăcutul.

 

Teo Trandafir se simte bine după operaţia pentru micşorarea stomacului, pe care a suferit-o pe 20 decembrie la o clinică particulară din Bucureşti. Vedeta va pleca în Ţara Sfântă încă din prima zi a anului, pentru a prezenta un festival pentru români, cunoscut drept "Romaniada", ce se desfăşoară an de an la Eilat. Teo va sta aici până pe 9 ianuarie şi va fi însoţită de fiica ei, Maia, alături de care se va bucura de frumuseţile acestei ţări. Prezentatoarea de la Kanal D este foarte fericită că intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o a decurs bine.

 

Cu toate acestea, Teo s-a ferit să facă excese culinare de Sărbătorile pe care le-a petrecut acasă, alături de apropiaţi. Ea a avut mare încredere în medicul care a operat-o şi le-a împărtăşit şi prietenilor despre intervenţia suferită. Nu s-a sfiit însă să vorbească deschis despre acest subiect şi pe blogul ei.

 

"Trebuie să reconstruim muşchiul abdomenului, secţionat de prea multe ori pentru a se mai putea reface. Ăsta ar fi visul meu şi al medicului meu, Cătălin Copăescu, unul dintre cei mai mari medici din lumea asta, căruia îi ştiam numele de mulţi ani şi la care nădăjduiam să ajung, într-o bună zi. Cred în el. Cred în modestia lui şi în răbdarea lui, în bunul-simţ şi în bunătatea care m-au determinat să mă încred complet în paşii pe care mi-a descris că trebuie să-i urmăm", a mărturisit Teo Trandafir.

 

Vedeta a ţinut să precizeze că nu s-a operat neapărat pentru a slăbi. "Nu m-am operat ca să slăbesc. Puteam să trăiesc şi aşa, mulţumită chiar. Dar dacă o scădere semnificativă în greutate ar înlesni refacerea acestui muşchi, de ce să nu încercăm?", a mai spus ea.

 

În 2011, a fost la un pas de moarte

 

La începutul anului 2011, Teo a fost diagnosticată cu pancreatită acută, boală pe care a făcut-o tot din cauza regimurilor de slăbit. Ea a fost la un pas de moarte, însă medicii de la AKH din Viena, clinica în care a fost internată câteva luni, au reuşit s-o salveze, după trei intervenţii chirurgicale, în cursul cărora i-au îndepărtat porţiunile necrozate ale pancreasului.

 

De asemenea, în septembrie, lui Teo i s-a făcut rău tot din cauza unei diete. Vedeta a explicat în emisiunea ei de la Kanal D care au fost motivele pentru care a ajuns la spital. „Am zis la un moment dat să mă fac raw-vegan. M-am dat pe fructe, merişor, prunuţe, una-alta. Şi uite că am făcut nu ştiu ce la stomac. De la pastilele pentru stomac, mi-a scăzut tensiunea puţin, suficient cât să o iau într-o parte, să leşin", a spus Teo.

 

Operaţia a decurs foarte bine, deşi a fost dificilă

 

Medicul care i-a efectuat operaţia lui Teo ne-a declarat, ieri, că vedeta se simte foarte bine şi că totul a decurs "ca la carte". „Evoluţia postoperatorie a pacientei este foarte bună, deşi a fost o intervenţie foarte dificilă, ţinând cont de istoricul medical al lui Teo. Operaţia s-a realizat laparoscopic, ceea ce a fost foarte bine pentru pacientă, iar rezultatul este unul foarte bun", ne-a declarat dr. Cătălin Copăescu, de la Centrul de Excelenţă în Chirurgie Bariatrică şi Metabolică "Ponderas".

 

Practic, chirurgul i-a efectuat două operaţii într-una: refacerea muşchiului abdomenului şi micşorarea stomacului. Această intervenţie se numeşte gastrectomie longitudinală sau gastric sleeve.

 

„Sleeve" înseamnă în engleză „mânecă", iar denumirea vine de la faptul că se creează un tub gastric ce seamănă cu o mânecă. Operaţia presupune secţionarea stomacului de-a lungul său, scoţând din organism porţiunea sa laterală, adică 80% din capacitatea rezervorului gastric. Rămâne doar un tub gastric ce are, iniţial, calibrul unui creion. Calibrul creşte în timp, ajungând la doi-trei centimetri la un an de la intervenţie.

 

Practic, sunt suficiente 20 de minute pentru a secţiona stomacul de-a lungul întregii sale lungimi, de circa 40 de centimetri. Cu această intervenţie, pacienţii pierd până la 80% din excesul ponderal. Sursa: antena3.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Boala de care suferă Cleopatra Stratan. Nu poate scăpa de ea nici cu operație

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.