Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Întâmplarea ciudată dinaintea morții Mădălinei Manole: „Ea, în ultima vreme, după ce a fost cu mine a început să fie cu altcineva”

Întâmplarea ciudată dinaintea morții Mădălinei Manole: „Ea, în ultima vreme, după ce a fost cu mine a început să fie cu altcineva”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Au trecut aproape 9 ani de la moartea cântăreței, însă au ramas foarte multe întrebări fără răspuns. Iar misterul persistă. Timpul nu a vindecat nici acum rănile sufletești ale tuturor celor care au iubit-o pe „Fata cu părul de foc”.

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei, într-o perioadă a vieții în care toată lumea credea că este o femeie împlinită. Relația cu soțul său părea una absolut normală, iar vestea sinuciderii „Fetei cu părul de foc” a căzut ca un trăsnet. La moartea mamei sale, fiul ei avea doar un an.

Camelia Mitoșeru a fost o persoană foarte apropiată de Mădălina Manole a dezvăluit ce a observat la cântăreață înainte ca aceasta să își pună capăt zilelor.

„E foarte ușor să faci o depresie. Mi-a fost colegă. Nu pot să știu ce s-a întâmplat. Chiar dacă a făcut o depresie… Ea a fost izolată de toți prietenii. Nu știu. Era, probabil, un tip gelos, posesiv, nu știu ce era între ei, eu nici nu îl cunosc. Ea, în ultima vreme, după ce a fost cu mine în trupă, a început să lucreze cu Maria Dragomiroiu”

Te poate da peste cap un bărbat

Camelia Mitoșeru nu se sfiește să spună că Mădălina Manole și Maria Dragomiroiu au fost ca două surori. I s-a părut ”groaznic” că fosta cântăreață s-a cununat la Botoșani și nu a fost niciun coleg la cununia ei.

„Ani de zile au jucat amândouă ca două surori. Din afară, ce mi s-a părut groaznic, e că ea s-a cununat la Botoșani și nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am văzut niciun coleg. Te poate da peste cap un bărbat. Și-a dorit un bărbat, și-a dorit un copil”, a mai spus Camelia Mitoșeru.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani