Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Iată cât de bine arată fosta sultană Hurrem din „Suleyman Magnificul” după naştere!

Iată cât de bine arată fosta sultană Hurrem din „Suleyman Magnificul” după naştere!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Meryem Uzerli, care în timpul sarcinii, s-a îngrăşat vizibil, a început acum, la aproape o lună şi jumătate de la naştere, să revină la forma iniţială. Aflată la Berlin, actriţa se bucură din plin de vremea frumoasă şi se relaxează plimbându-se cu scuterul prin  capitala Germaniei. Silueta fostei "sultane" este una de invidiat, semn că proaspăta mămică apelează deja la o cură de slăbire. Oare se pregăteşte pentru o apropiată revenire?

De altfel, înainte să nască, Meryem Uzerli a primit propunerea de a face reclamă unei firme de cosmetice în schimbul sumei de 1,5 milioane de dolari, iar producătorii serialului "Suleyman Magnificul" o au în vedere cu rolul sultanei Kosem, din serialul cu acelaşi nume, ale cărui filmări vor începe anul acesta.

Se pare că venirea pe lume a micuţei Lara i-a readus vedetei, cunoscută publicului din "Suleyman Magnificul", zâmbetul pe buze. În ultima perioadă, viaţa actriţei a înregistrat o mulţime de încercări, de la părăsirea serialului care a consacrat-o, problemele de sănătate, despărţirea de iubit în timp ce era însărcinată şi până la găsirea unui noi proiect profesional de calibru.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani