Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gyorfi se dă cu Salam! Se relansează tot pe ritm de manea

Gyorfi se dă cu Salam! Se relansează tot pe ritm de manea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După câţiva ani în care a preferat mai mult să fie mămică decât solistă şi a lăsat deoparte cariera pentru fetiţa sa, Daniela Gyorfi încearcă o revenire curajoasă, dar de efect. După două decenii în care a tins la statutul de divă pop, solista s-a hotărât: se relansează cu Florin Salam.

Solista, în vâstă de 47 de ani, şi manelistul (36 de ani) au filmat zilele trecut videoclipul ce va însoţi o manea intitulată “Cu iubirea e loterie”, care se va lansa astăzi şi, cu siguranţă, va face deliciul petrecăreţilor în acestă lună a chefurilor.

Înainte să devină mămică (are o fetiţă, Maria, în vârstă de 4 ani), Gyorfi şi-a câştigat reputaţia de lider de sindicat în lumea maneliştilor, dat fiind că a înregistrat melodii ale unor cunoscuţi solişti din branşa amintită, dar şi pentru că a scos “în lumea bună” mulţi lăutari.

Cel mai mare succes l-a avut în urmă cu 11 ani cu Liviu Guţă, piesele acestuia, cum ar fi hitul „De ce mă minţi”, devenind la vremea respectivă cele mai ascultate melodii în România. Sursa: libertatea.ro

Etichete: , , , ,
ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani