Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gina Pistol, primele declaraţii despre relaţia cu Smiley! Gura păcătosului, adevăr grăieşte!

Gina Pistol, primele declaraţii despre relaţia cu Smiley! Gura păcătosului, adevăr grăieşte!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Gina Pistol confirmă faptul că are o ”poveste” cu Smiley, după ce Ciao.ro a publicat imagini cu blonda petrecându-şi noaptea în locuinţa artistului.

Ciao.ro a publicat în exclusivitate imagini cu Gina Pistol şi Smiley, petrecându-şi noaptea împreună.

Blonda nu a negat că ar avea o relaţie cu artistul, ba chiar mai mult a mărturisit că şi-ar dori ca „povestea asta” să rămână între ea şi cântăreţ.

„Nu vreau să comentez. Aş prefera ca povestea asta să rămână între noi. Prefer să nu vorbesc despre viaţa mea personală”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol e singură de câteva luni, după ce a pus capăt relaţiei de mai bine de trei ani cu Alin Cocoş. Smiley a fost şi el extrem de discret în ultimii ani atunci când a fost vorba de iubire. După relaţia cu Laura Cosoi, artistul nu s-a mai afişat cu nicio iubită.

Smiley s-a iubit cinci ani cu Laura Cosoi

Smiley a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Laura Cosoi, care însă a luat sfârşit după cinci ani: „Laura nu mi-a reproşat asta niciodată. Asta mă gândeam eu că mi-ar putea reproşa, pentru că era normal, ştiu cât stăteam acasă. Băi, relaţiile cum încep se şi termină şi mă bucur că a noastră s-a terminat frumos, aşa cum a şi început. Şi nu am resentimente, lucruri nasoale să spun despre ea, nu am decât lucruri frumoase de zis despre ea, pentru că e o... E o femeie care, ăăă, reprezintă ceva pentru mine, în viaţa mea şi am rămas prieteni, vorbim la telefon, ne vedem când avem timp. Dar evident că sunt mulţi factori care au dus la decizia noastră de a ne despărţi, pentru că pentru mine era clar că mai mult timp n-o să am. Înţelegi? Dar astea sunt lucruri pe care le păstrăm pentru noi şi nu văd pentru ce le-aş face publice.”

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani