Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Giani din Las Fierbinți suferă de boala secolului. A plătit prețul succesului!

Giani din Las Fierbinți suferă de boala secolului. A plătit prețul succesului!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

 

Toată țara îl știe drept Giani din Las Fierbinți, serialul cu unele dintre cele mai mari audiențe din România. Numele lui real este Constantin Diță și, nu demult, se vorbea despre el că suferă de o boală ”cumplită”. Este adevărat că actorul a trecut prin momente delicate din punct de vedere al sănătății, însă boala nu este așa de cumplită pe cât se lăsase să se înțeleagă pe atunci.

Se spune că succesul are prețul lui și că nimeni nu scapă fără să îl plătească. Așa i s-a întâmplat și actorului din Las Firbinți care, anul trecut a trebuit să înfrunte o serie de încerceri, printre care și parșivul sindrom burnout.

Ssuferă de burnout și luptă pentru echilibru
„Am avut cinci accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicată… pe piele, un fel de sindrom burnout. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a mărturisit celebrul Giani, într-un interviu acordat lui George Buhnici.

„Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru. Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncă și 8 ore pentru tine”, a mai spus actorul în interviul publicat de cavaleria.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani