Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fotografie uitată cu Loredana și Smiley din 2003. Surprinși acum 15 ani într-o ipostază care te va face să râzi

Fotografie uitată cu Loredana și Smiley din 2003. Surprinși acum 15 ani într-o ipostază care te va face să râzi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Loredana și Smiley au făcut echipă bună la „Vocea României” câtă vreme au fost colegi, dar se pare că prietenia lor este cu mult mai veche decât celebrul concurs. Am descoperit în arhiva VIVA! o fotografie atât de veche, că protagoniștii sigur nu-și mai aduc aminte de ea. Era 2003, iar Smiley se afla la început de carieră, în perioada mai „pufoasă”, dar la fel de simpatică, a vieții sale.

Au făcut ani de zile echipă la „Vocea României”, în calitate de jurați, și foarte rare au fost situațiile în care cei doi să fi avut divergențe. Se pare că Loredana și Smiley se înțeleg bine de foarte mulți ani, mărturie stând o fotografie din 2003, ce îi înfățișează pe cei doi într-o ipostază extrem de veselă.

Fotografie uitată cu Loredana și Smiley din 2003
Artiștii se aflau cel mai probabil la festivalul Callatis, un eveniment cu greutate la începutul anilor 2000. Loredana era la fel de nonconformistă și de tonică, în vreme ce Smiley avea ceva kilograme în plus. Artista pozase în Playboy cu trei ani înainte și cunoscuse un succes răsunător cu albumele lansate în 2002, „Agurida” și „Zaraza”, iar Smiley făcea senzație cu trupa SIMPLU și primul lor hit, ”Oare știi”, lansat cu doar un an înainte. Cântărețul nu avea mai mult de 20 de ani în această fotografie și nici prin gând nu-i trecea că într-o zi își va lăsa părul lung. Cât despre Loredana, chirurgul estetician Adina Alberts a declarat pentru viva.ro că aceasta arată mai bine acum, la aproape 50 de ani, decât în trecut.

Într-un interviu acordat VIVA! acum câțiva ani, Loredana spunea despre Smiley că „are un caracter minunat, e modest si generos”, iar acesta la rândul său declara că „Loredana este diva absolută în România.” Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani