Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fost concurent Masterchef face dezvăluiri bombă: „Eram înconjuraţi de bunătăţi şi mâncam sandvişuri şi pilaf fără gust”

Fost concurent Masterchef face dezvăluiri bombă: „Eram înconjuraţi de bunătăţi şi mâncam sandvişuri şi pilaf fără gust”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Concursul Masterchef nu este pentru oricine. Deși mii de telespectatori se minunează de deliciile care sunt prezentate în emisiune, se pare că majoritatea concurenților nu au acces la ele. Cel puțin asta susține un fost concurent care acuză că a mâncat numai „sandvişuri şi pilaf fără gust”.

Mehrzad Moghazehi, finalist al primului sezon al emisiunii de la Pro TV, nu a avut deloc cuvinte de laudă despre celebrul show.

„Cu părţi bune, cu părţi rele, aşa cum a fost „MasterChef”-ul, mi-e dor de el. Per total, a fost o experienţă foarte tare, am învăţat foarte multe, am cunoscut oameni. Totodată, a fost o experienţă unică, nu cred că va fi a doua la fel. Noi am fost şi cobai într-un fel, am fost primii, am fost puşi în faţa faptului împlinit. Asta e: gătiţi, faceţi, dregeţi…”, a povestit Mehrzad Moghazehi pentru Ziarul Ring.

Acesta a continuat: „La un moment dat, am filmat 28 de ore. Bine, nu era să lucrăm încontinuu, dar filmam trei ore, după care era o pauză de o oră până se făcea curăţenie, dar în pauza aia nu aveam cum să ne odihnim. Dormeam pe acolo, în platoul de la „Vocea României”, care era în construcţie, pe trepte (…) Da… adică eram la „Master Chef” şi noi mâncam sandviciuri de la o firmă de catering sau pilaf cu piept de pui la grătar, fără niciun gust, fără niciun Dumnezeu”.

Tânărul a încheiat: „La un moment dat, eu cu Alex (n.r. – Cârţu) – bineînţeles, eram tot timpul împreună – şi cu colegul meu de cameră, Gabi Godeanu, ne zicem: „Ce facem, mă, avem atâtea bunătăţi în cămară şi nu mâncăm şi noi ceva bun? Mâncăm sandviciurile astea cu o felie de şuncă şi o felie de caşcaval?”. Şi, la un moment dat, îi zic unei fete care era de la producţie: „Cutărică, putem să mergem şi noi în cămară să luăm o brânză, o roşie, o pâine, să mâncăm?” şi îmi răspunde că da. Îţi dai seama, nu ne lăsau să intrăm în cămară când nu se filma. Am intrat acolo, am luat un coş şi-am început să-l umplem cu tot felul de bunătăţi: prosciutto, roşii cherry, fel de fel de chestii, ce puteam noi, pâine din aia mai specială, tot ce-am găsit noi mai bun şi care se putea mânca fără să gătim. La un moment dat vine băiatul de acolo: „Ce faceţi, mă, aicia? V-a dat cineva voie?”. „Da, ne-a dat voie cutărică.” Şi el strigă: „Cutărică, tu ai dat voie să intre ăştia aici în cămară să ia chestii?”. La care ea: „Da, mă, lasă-i, mă să ia”. Noi eram cu un coş plin de chestii, deşi spuseserăm că luăm doar roşii cu brânză. Mă rog, aşa am învăţat şi am început şi noi să mâncăm mai bine”. Sursa: elitenewsmag.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani