Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Florin Busuioc a suferit un infarct, după spectacolul de marți seara. Actorul, operat de urgenţă

Florin Busuioc a suferit un infarct, după spectacolul de marți seara. Actorul, operat de urgenţă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Actorul Florin Busuioc (Busu) a suferit, marti seara, un infarct miocardic, dupa ce a sustinut un spectacol la Craiova.

La fata locului a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a resuscitat minute bune, dupa care l-a transportat la spitalul din oras. Starea in care se afla nu a permis transportul la Bucuresti. De asemenea, conditiile meteo dificile, respectiv ceata densa, au facut imposibil transportul intre Craiova si Bucuresti.

UPDATE 1:15: - Operatia la care a fost supus actorul Florin Busuic la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost finalizata cu succes, a transmis corespondentul MEDIAFAX. „Operatia a fost o reusita, i s-a montat un stent si acum pacientul este in afara oricarui pericol. In legatura cu celelalte detalii, familia nu imi permite sa dau nicio declaratie. Important este, insa, ca totul s-a terminat cu bine", a declarat purtatorul de cuvant.

Florin Busuioc care are 56 de ani, se afla in sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca in cadrul spectacolului Central Park. Potrivit unor surse locale, actorul a inceput sa se simta rau in timpul spetacolului, la faţa locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraş.

Potrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Traşcă, ce la ora transmiterii ştirii, a intrat în sala de operaţie pentru a-i pune stenturi actorului.

Actorii care jucau alaturi de Florin Busuioc au mers la spital.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani