Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fiica celei mai cunoscute astroloage din România a înnebunit toți șeicii din Dubai

Fiica celei mai cunoscute astroloage din România a înnebunit toți șeicii din Dubai

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Fiica Marianei Cojocaru, una dintre cele mai cunoscute horoscopiste din România, duce o viață de huzur în Dubai, unde este răsfățată numai cu daruri scumpe.

O clientă fidelă a televiziunilor, astrologul Mariana Cojocaru a făcut multe predicții despre vedete, însă oare viitorul fiicei ei l-a ghicit vreodată în stele? Și asta pentru că Eliza este o răsfățată a sorții ai putea spune, judecând după stilul de viață extravagant pe care îl are.

Tânăra locuiește în Dubai, unde trăiește într-un lux exorbitant și nu doar atât. Deși nu pozează cu vreun iubit, ea este răsfățată cu multe cadouri scumpe și zeci de buchete de flori, probabil de la admiratori care speră ca Eliza să le acorde atenție.

Mariana Cojocaru nu a vorbit niciodată despre fiica ei în public, însă relația dintre cele două este una apropiată, iar astroloaga este foarte mândră de fiica ei.

Reamintim faptul că Mariana Cojocaru i-a prezis moartea lui Adrian Iovan cu șase ani înainte de accidentul aviatic din Apuseni. sursa:libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani