Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fericire mare în familia Deliei! Oana Matache a născut! Imagini cu nepoţica Deliei!

Fericire mare în familia Deliei! Oana Matache a născut! Imagini cu nepoţica Deliei!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Oana Matache, care şi-a strâns fetiţa în braţe pentru prima dată. Sora Deliei a adus pe lume o minune de fetiţă, frumoasă foc şi perfect sănătoasă. „Momentul din care nimic nu mai e cum a fost. Bine ai venit pe lume, Jessie, fetiţa noastră!", a scris Oana în dreptul fotografiei.

CANCAN.RO, are prima fotografie cu cel mai aşteptat bebeluş din lumea mondenă autohtonă. Oana şi soţul ei, Răzvan Miheţ, au ales un nume cu totul şi cu totul special pentru mica lor prinţesă: Jessica.

Mama Oanei a fost şi ea la spital. Gina Matache a făcut mărturisiri emoţionante despre prima ei nepoţică.

„De la 4 sunt la spital. Am vrut să merg până acasă dar am venit direct la voi. Într-o primă fază când am văzut copilul am rămas aşa puţin blocată, dar m-a salvat Delia. Ea a fost şi moaşă. Ea a filmat până şi cezariana. Răzvan, soţul Oanei nu era în stare să reziste. Ea din întâmplare a rămas lângă soră-sa. A avut forţa necesară să filmeze. Când mi-a arătat nu mi-a venit să cred că a rezistat acolo. Nici ea nu şi-a dat seama. Acum cred că stă acasă şi se uită pe filmări şi abia acum realizează. Este o splendidă şi cred că o să fie cântăreaţă. Are 3,3 kilograme şi are buzele cărnoase, este foarte frumoasă. Seamănă cu Răzvan", a declarat Gina Matache.

Nepoţica Deliei a făcut furori încă dinainte de a se naşte, pe reţelele de socializare apărând zvonuri că a venit pe lume chiar cu câteva ore mai devreme de a-şi face debutul pe scena vieţii.
Micuţa şi-a făcut ”intrarea” în mare stil, fiind în atenţia presei încă înainte de a se naşte.

Oana, sora Deliei Matache, şi Răzvan Miheţ s-au cununat civil vineri, pe 26 mai. Cununia religioasă au făcut-o duminică, 28 mai, iar naşii lor sunt chiar Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani