Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Femeia de serviciu de la „Românii au talent” intră în cantonament. „Nu vreau premiul, vreau să ajung în finală”

Femeia de serviciu de la „Românii au talent” intră în cantonament. „Nu vreau premiul, vreau să ajung în finală”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Paula Rad, soprana-femeie de serviciu de la Românii au talent și-a reorganizat complet viața după succesul pe care l-a înregistrat la PRO TV. Și-a lăsat slujba, s-a odihnit, s-a bucurat de norotietate și acum se pregătește de încercarea vieții ei.

Soprana-femeie de serviciu de la Românii au talent a ajuns direct în semifinalele competițiie de la PRO TV după ce a făcut-o pe Andra „găină” și a convins-o cu vocea sa să apese butonul auriu. Paula Rad a mărturisit atunci că a urmat conservatorul, dar că lucrează ca femeie de serviciu pentru că nu a fost acceptată la Opera din Cluj. Imediat după acest episod, aceasta și-a regândit sensul în viață, a demisionat de la locul de muncă pe care îl ocupa și după ce s-a asigurat că poate trăi cu ajutorul  apropiaților, a decis să se ocupe doar de muzică.

„Întâi m-am odihnit. Aveam nevoie de asta. Eram și foarte răcită și am avut nevoie de aerosoli și repaus. După săptămâna asta plec la Iași, unde voi sta la o prietenă, ca să mă pot pregăti pentru semifinale cu profesoara cu care am lucrat și la Conservator”, a mărturisit Paula.

Și este hotărâtă să reușească.
„Am pregătit deja două numere bune. Nu mă interesează premiul, să-l ia cine vrea, eu vreau în finală”, susține ea.

Primii lauri ai succesului de la PRO i-a cules deja. Recent, a fost invitată să cânte pe scena Operei din Oradea. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani