Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Esca câștigă în războiul salariilor, dar la capitolul reclame, învinge Berecleanu! Producătorii de cosmetice se bat pe ea

Esca câștigă în războiul salariilor, dar la capitolul reclame, învinge Berecleanu! Producătorii de cosmetice se bat pe ea

Adaugat de: None
Categorie : Monden

Andreea Berecleanu se apropie de 45 de ani, însă arată de parcă abia a împlinit 35. Frumoasă și cu un ten impecabil, e „vânată” de producătorii de cosmetice mai ceva decât manechinele abia ieșite din adolescență.

Dacă la capitolul salariu poate nu este cel mai bine plătită știristă de la noi, existând zvonuri că Andreea Esca (47 de ani pe 29 august) ar fi „campioană”, Andreea Berecleanu înclină balanța în favoarea ei când vine vorba de reclame și de plasarea ori promovarea unor produse prin intermediul paginilor sale de pe site-urile de socializare. Vedeta „Observatorului” este preferata producătorilor de cosmetice, care o văd ambasadoarea perfectă, de vreme ce are un ten impecabil și nu-și arată vârsta, iar frumusețea ei este 100% naturală.

Nu are operații estetice, dar face tratamente la clinica soțului ei Prin contractele de imagine de acum, știrista de la Antena 1 culege roadele multor ani de grijă pentru propria înfățișare. Andreea a spus mereu că pune mare preț pe un stil de viață sănătos, că acordă importanță odihnei și că nu are vicii. Din a se prezenta impecabil în fața publicului – fie că era la pupitrul știrilor, la un eveniment monden sau la o ieșire pe stradă – și-a făcut un obicei, iar peste ritualul de îngrijire nu a sărit niciodată. Andreea nu a apelat niciodată la bisturiu, deși ar fi putut s-o facă oricând, de vreme ce soțul ei este medic estetician. Singurele tratamente la care a apelat, odată cu înaintarea în vârstă, au fost cele neinvazive, efectuate cu aparatura revoluționară pe care o deține partenerul său de viață în propria clinică.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani