Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Elena Udrea are probleme mari cu sarcina: A pierdut unul din gemeni

Elena Udrea are probleme mari cu sarcina: A pierdut unul din gemeni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Aflată în Costa Rica, Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni şi trece prin momente delicate. De când a primit vestea de la medici, nu se mai poate opri din plâns. Pericolul nu a trecut. Medicul care îi monitorizează sarcina i-a recomandat repaus total, pentru ca al doilea făt să nu fie afectat.

Visul Elenei Udrea de a râmăne însărcinată s-a realizat, iar fostul ministru a fost în culmea fericirii când a aflat vestea cea mare. Deşi pe perioada sarcinii, fostul ministrul al Turismului s-a confruntat cu perioade de grețuri, precum majoritatea femeilor însărcinate, Elena Udrea a declarat în repetate rânduri că sarcina sa evoluează bine şi nu sunt riscuri majore.

Din nefericire, însă, astăzi surse apropiate de Elena Udrea au afirmat pentru spynews.ro că aceasta a pierdut unul dintre gemeni şi că există un risc major să îl piardă şi pe al doilea.

Elena Udrea îşi doreşte extrem de mult să devină mamă, iar în urma acestui eveniment nefericit, a rămas devastată de durere şi nu se poate opri din plâns. Visul său de a deveni părinte este la un pas să nu se realizeze, având în vedere faptul, că nici cel de-al doilea geamăn nu este în siguranţă, iar medicii i-au recomandat Elenei Udrea repaus total.

Avocatul Elenei Udrea a depus în data de 28.03.2018 mai multe înscrisuri medicale la ÎCCJ prin care a arătat că Elena Udrea se află în Costa Rica în perioadă de odihnă totală, după ce medicul i-a recomandat să nu facă eforturi pentru a nu îşi pune în pericol şi celălalt făt.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani