Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Elena Udrea a născut în toiul nopții, fără medic. „Asistentele erau speriate”

Elena Udrea a născut în toiul nopții, fără medic. „Asistentele erau speriate”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Fostul ministru a născut, joi 20 septembrie, în Costa Rica, o fetiță perfect sănătoasă. Elena Udrea a născut fără medic, natural, în toiul nopții, cu o lună și o săptămână înainte de data preconizată a nașterii.

În exclusivitate pentru VIVA!, Elena Udrea, care se află în Costa Rica încă din luna februarie a acestui an, a povestit emoțiile prin care a trecut în timpul nașterii declanșate înainte de vreme.

„Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate”, a povestit Elena Udrea.

„Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a adăugat aceasta.

Eva Maria este perfect sănătoasă, are greutatea normală şi a primit nota maximă deşi a venit pe lume cu puţin timp înainte de termen.

Elena Udrea se află în Costa Rica din luna februarie a acestui an, unde a plecat după ce, în România au fost deschise pe numele ei mai multe dosare pentru fapte de corupție. De altfel, în perioada de când se află în Costa Rica, Udrea a și fost condamnată în Dosarul ”Gala Bute”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani