Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ela Crăciun a vorbit despre accidentul de mașină în care a fost implicată - FOTO

Ela Crăciun a vorbit despre accidentul de mașină în care a fost implicată - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ela Crăciun mărturisește că a trecut printr-o mare sperietură din pricina unui accident rutier în care a fost implicată. O mașină a intrat în automobilul său, iar acesta a fost aruncat într-un stâlp. Din fericire, vedeta tocmai apucase să își lase fetița la grădiniță, astfel că micuța a fost ferită de acest incident periculos.

Totul s-a întâmplat în urmă cu ceva timp, în perioada în care vedeta se chinuia să își obișnuiască fetița să stea cuminte în scaunul de copii din automobil.

Ela a povestit cele întâmplate pe blogul ei, informându-și cititorii despre cât de important este să investească într-un scaun bun și să nu cedeze plânsetelor celor mici, dar și ce se întâmplă, practic, în cazul unui accident. „Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineață la grădiniță, iar la întoarcere acasă a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare și i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în mașină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul și am reușit să o fac să înțeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special și să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a scris vedeta pe blogul ei. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani