Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Edith Gonzalez s-a stins din viață la 54 de ani. Actrița cunoscută pentru rolul din „Salome” suferea de cancer

Edith Gonzalez s-a stins din viață la 54 de ani. Actrița cunoscută pentru rolul din „Salome” suferea de cancer

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Actrița Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani. Actrița suferea de cancer ovarian, pe care l-a descoperit în 2016.

În 2017, ea își anunța fanii că a învins teribila maladie. La ultimul proiect de televiziune la care a participat, „Acesta este stilul meu”, de la TV Azteca, actrița a lipsit câteva zile de pe platourile de filmare. Atunci, s-a zvonit că boala a recidivat. De atunci, Edtih n-a mai participat la acțiuni publice.

Actrița Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. Edith Gonzalez a debutat în telenovele în 1970, când avea doar 6 ani. Ea a avut atunci un rol în producția „Cosa juzgada”. Ultima telenovelă în care a apărut a fost „Eva la trailera”, din 2016, potrivit libertatea.ro.

În 2017, ea își anunța fanii că a învins teribila maladie. La ultimul proiect de televiziune la care a participat, „Acesta este stilul meu”, de la TV Azteca, actrița a lipsit câteva zile de pe platourile de filmare. Atunci, s-a zvonit că boala a recidivat. De atunci, Edtih n-a mai participat la acțiuni publice. Actrița Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”.

Edith Gonzalez a debutat în telenovele în 1970, când avea doar 6 ani. Ea a avut atunci un rol în producția „Cosa juzgada”. Ultima telenovelă în care a apărut a fost „Eva la trailera”, din 2016. Edith Gonzalez, în rolul Salome Edith Gonzalez are o fată, Constanza, născută în 2004. Ea era măritată, din 2010, cu Lorenzo Lazo Margáin.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani