Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorian Popa a ajuns la poliție! Criminaliștii au luat amprente și au ridicat probe!

Dorian Popa a ajuns la poliție! Criminaliștii au luat amprente și au ridicat probe!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dorian Popa a ajuns la Poliție, după ce mașina sa, un superb BMW X6, a fost vandalizată. Criminaliștii au luat amprente, au fotografiat bolidul, iar artistul a plecat de la Secția 12 cu mai multe hârtii.

Dorian Popa a avut parte de un weekend de coșmar. A ajuns la Poliție, însă nu ca răufăcător, Doamne ferește, ci ca parte vătămată. În noaptea de sâmbătă spre duminică, mașina celebrului artist a încăput pe mâna hoților. Cântărețul s-a ales cu o pagubă însemnată, motiv pentru care s-a dus la Secția 12, unde a făcut plângere. La final, a plecat cu documentele necesare la compania de asigurări.

Cât timp Dorian Popa s-a aflat în fața oamenilor legii pentru declarații, cei de la Criminalistică au ridicat mai multe probe din mașină. Au și fotografiat bolidul, în speranța că vor avea toate dovezile necesare pentru a-i depista pe hoți.

Dorian Popa, care a povestit, cu lux de amănunte, experiența nefericită prin care a trecut.

„Nici nu mi-am scos bine mașina din service, nou-nouță, ca un bebeluș, că în două zile mi-au furat, din nou, totul. Senzori, grile, tot… Din fața blocului meu au furat tot. E deja un obicei. M-am dus la Secție pentru că ai nevoie la CASCO, când e vorba de vandalizare, de dovadă de la Poliție. Am făcut totul ca la carte. Sâmbătă au fost niște prieteni la mine până pe la 2 noaptea. Când au plecat, mașina era în regulă. M-am băgat la somn și, duminică la 10:00, m-a trezit un vecin și mi-a spus ce am pățit. Asta este, e asigurată, dă-o dracu’ de mașină. Dacă oamenii atâta pot… Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!”, a spus Dorian Popa pentru CANCAN.RO.

Dorian Popa are, însă, și niște suspecți. Este ferm convins că mașina i-a fost vandalizată la comandă și că în spate se află persoane care obișnuiesc să-și facă veacul în localurile dintr-o zonă selectă a Capitalei.

„Cum să nu știu cine mi-a făcut asta? Golanii de pe Bulevardul Decebal care iau comenzi de la șmecherii care stau la cafenele și nu au bani să cumpere piese de la reprezentanță. Și le cumpără de la băieți care se bucură la unul, două milioane, după ce le fură. Problema, de fapt și de drept, o reprezintă acești șmecheri care au mașină ca a mea și care nu pot merge la reprezentanță și să ceară un senzor nou pentru că ultimul s-a stricat. Și îi trimit pe băiețeii ăștia mici la treabă. Mi-au luat ambii senzori și grilele pe care stau. Am fost la Secție cu Corina, PR-ul meu”, a mai declarat Dorian Popa. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani