Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorel e urâtul satului, dar se iubește cu o bombă sexy

Dorel e urâtul satului, dar se iubește cu o bombă sexy

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mihai Rait Dragomir (35 de ani) s-a despartit de Ioana Chiorcea la finele anului trecut, desi o ceruse de sotie. Cei doi erau impreuna de mai bine de trei ani si pareau ca se inteleg de minune. Despartirea a fost brusca, fiecare dorind sa-si vada de viata lui.

La aproximativ doua luni de la despartire, au aparut zvonuri ca „Dorel” s-ar iubi in secret cu Dana Neacsu, alias Dj Harra, si ca bruneta isi petrece tot mai mult timp la el acasa, semn ca ar fi o relatie serioasa. La vremea respectiva, el nu a facut vreo declaratie cu privire la acest subiect, iar Dj Harra nu a infirmat si nici nu a confirmat, ea rezumandu-se la „Nu comentez”.

A urmat o vara plina pentru „Dorel”, barbatul fiind suprins de fiecare data cu alta femeie. La inceput de toamna insa, actorul pare ca s-a potolit si s-a linistit in bratele unei bombe sexy.

Paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe Mihai Rait in compania unei tinere cu forme de brazilianca. „Dorel” pare indragostit lulea de noua sa iubita, pe care a ajutat-o sa se imbrace cand a coborat din masina. Si ca un domn ce este, actorul i-a facut si curatenie in masina frumoasei domnisoare. Sursa: fanatik.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani