Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doliu în muzica românească! A murit un cunoscut rocker

Doliu în muzica românească! A murit un cunoscut rocker

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Pasagerul mort, duminică după-amiază, în accidentul de paramotor de la Comana, este un chitarist cunoscut, membru al trupei tribut AC/DC din România.

Pasagerul din paramotorul prăbușit într-un lac din Parcul Comana, cetățean de origine rusă, nu a mai putut fi salvat de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului, decesul fiind declarat la mai bine de o oră de la accident.

Victima este Nik Baydin, chitaristul principal al formației tribut AC/DC, The Rock Romania. Trupa tocmai susținuse, vineri seară, un concert la Arenele Romane din București. Nik Baydin era cetățean rus și avea rezidență în București.

„Vă anunțăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten și coleg Nik Baydin și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii artistului pe pagina de Facebook a formației.

Pilotul paramotorului a supraviețuit accidentului, însă are multiple traumatisme și este în prezent internat la Spitalul de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București. Acesta este șeful Aerodromului Comana, Marian Cojocaru, care are la activ peste 5.000 de ore de zbor.

Un paramotor în care se aflau un instructor și un pasager s-a prăbușit ieri în lacul Comana, județul Giurgiu. Martorii accidentului au reușit să îi scoată din apă pe cei doi, iar la fața locului au intervenit în scurt timp o ambulanță și un elicopter SMURD, care au transportat victimele la spital. Din păcate, pasagerul nu a mai putut fi salvat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani