Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Diva, tot divă! Mihaela Rădulescu a venit cu 7 valize pline cu haine, la „Ferma” din pustietate

Diva, tot divă! Mihaela Rădulescu a venit cu 7 valize pline cu haine, la „Ferma” din pustietate

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Un dressing intreg a mutat Mihaela din vila ei de pe coasta Marii Mediterane in cele sapte valize mari pe care le-a carat cu ea in Romania.

Sapte valize, care s-au tradus intr-o taxa deloc neglijabila la aeroport, pentru surplus de greutate, si in extra bataie de cap pentru oamenii care au trebuit sa le transporte din Bucuresti pana la ferma aflata in pustietate, intr-o zona atat de izolata, incat iarna e accesibila numai celor care au masini de teren foarte puternice sau senilate!

O fi dat Mihaela Rădulescu o emisiune plină de sclipici, "Românii au talent", pe una plină de... glod, "Ferma", dar cum diva rămâne divă și în cizme de cauciuc, și când poartă șorț și învârte sarmale, tot ca scoasă din reviste o vom vedea și la "cârma" producției filmate în pustietate. S-a asigurat de asta cărând cu ea, de la Monaco, zeci de kilograme de haine. Un dressing întreg a mutat Mihaela din vila ei de pe coasta Mării Mediterane în cele șapte valize mari pe care le-a cărat cu ea în România.

Șapte valize, care s-au tradus într-o taxă deloc neglijabilă la aeroport, pentru surplus de greutate, și în extra bătaie de cap pentru oamenii care au trebuit să le transporte din București până la ferma aflată în pustietate, într-o zonă atât de izolată, încât iarna e accesibilă numai celor care au mașini de teren foarte puternice sau șenilate! Asta ca să nu mai spunem că echipa emisiunii a fost nevoită se deszăpezească 2 kilometri de drum ca să poată ajunge la fermă!

Revenind la valizele divei, vă putem spune că în acestea nu se regăsesc, ca până acum, rochii spectaculoase, nici accesorii prețioase, ci multe, multe pulovere, cămăși, cizme și jeanși, pentru că Mihaela a ținut cont de condițiile meteo deloc favorabile, chiar vitrege de la „Fermă” când și-a făcut uriașul bagaj. Dincolo de acest aspect însă, am aflat că vedeta n-a dat bătăi de cap echipei, ci, profesionistă cum e, a intrat imediat în poveste și s-a adaptat rapid ritmului de lucru infernal. Dat fiind faptul că formatul prevede filmări 24 din 24, Mihaela a avut – și va mai avea! – zile în care a început munca la ora 9 dimineața și a încheiat-o la 4.00 noaptea.

A rărit conversațiile cu Felix. N-are semnal la Fermă! Piatra de încercare, în cursul acestui nou proiect, va fi pentru Mihaela lipsa comunicării cu fiul, Ayan, și cu iubitul ei, Felix, rămași acasă, la Monaco. Dacă atunci când juriza „Românii au talent” lipsea de lângă ei numai în weekenduri și chiar și atunci putea să-i sune în pauze, acum va sta departe de ei câteva săptămâni, iar în zona unde filmează nu e semnal, așa că vor fi zile multe, la rând, când nu-i va auzi deloc! Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani