Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Denisa de la Bambi dă lucrurile pe față. Ce spune despre cei 5 ani de căsnicie, acum, după divorț

Denisa de la Bambi dă lucrurile pe față. Ce spune despre cei 5 ani de căsnicie, acum, după divorț

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Denisa Tănase a încercat de mai multe ori să salveze căsnicia cu Cornel Brotac însă relația lor s-a răcit și au ajuns până la urmă la un divorț. Artista susține că nu are regrete, deși este limpede că și-ar fi dorit mult un copil.

Denisa de la Bambi a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cornel Brotac și, chiar dacă a evitat să vorbească despre problemele mariajului ei, artista a recunoscut, acum, după divorț, că nu a reușit să realizeze ceea ce și-a dorit alături de fostul ei soț.

„Îniante de toate, poate nu o să vă aşteptaţi să vă spun lucrul ăsta, dar nu îmi pare rău că am divorţat. Din contră. Dacă ar fi să dau timpul înapoi şi aş ştii tot ce urmează, aş face fix aceleaşi alegeri.

Nu am regrete de niciun fel. Nu îmi pare rău, nici de căsătorie, nici de divorţ. Când sunt într-o relaţie, fac tot ce ţine de mine şi tot ce ştiu eu pentru ca lucrurile să meargă şi ăla e momentul în care sufăr. Când mă lupt cu mine şi îmi pun semne de întrebare. Ăla e momentul greu. Dar, în momentul în care am plecat, mi-am dat seama că eu nu mai am ce să mai fac. În momentul acela, eu nu mai sufăr atât de tare. Un an am încercat să repar lucrurile şi nu mi-a fost uşor.

În 5 ani de relaţie, n-am construit nimic împreună, poate asta a fost una din probleme. Îmi doresc enorm familie şi copii. N-am făcut copil, pentru că lucrurile nu erau ok între noi. Cred că era un risc mult prea mare," a declarat Denisa Tănase, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani