Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dani Oțil si Răzvan Simon, ambasadorii unui festival dedicat rockerilor motocicliști

Dani Oțil si Răzvan Simon, ambasadorii unui festival dedicat rockerilor motocicliști

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Reșițeni prin născare și bucureșteni doar după mutare, Răzvan și Dani se-ntorc la vară acasă, pentru un festival dedicat rockerilor pe două roți. Au fost alegerea firească a organizatorilor pentru “posturile” de ambasadori ai manifestării muzicale, dar nu vor fi și prezentatorii acesteia, susține Răzvan.

Adolescenta petrecuta „in umbra" marelui combinat de prelucrare a metalului de la Resita, dar si sub semnul rockului i-a recomandat cumva firesc pe matinalii de la Antena 1 ca portavoce a festivalului Custom Resita Festival, organizat prima oara anul acesta, intre 5 si 7 iulie.Evenimentul va fi gazduit de Poiana Golului, dealul din imediata vecinatate a orasului, unde va fi amenajat un spatiu de campare pentru cei ce aleg sa vina pe doua roti. Tot acolo vor exista – spre bucuria lui Oțil, participant la multe concursuri enduro! – ateliere de personalizat motociclete și biciclete.

În Poiana Golului vor concerta multe trupe consacrate la nivel internațional – The Rasmus (Finlanda), Udo Dirkschneider (Germania), Massive Wagons (Irlanda), Doro Pesch (Germania), Alternosfera și Alex Calancea Band (Moldova), dar și Emir Kusturica & No Smoking Orchestra sau legendarii Uriah Heep (Marea Britanie). Prieteni de la grădiniță, Răzvan și Dani se vor afla în public la Custom Reșița Festival, nu și pe scenă, ”posturile” de ambasadori nefiind dublate de cele de prezentatori. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani