Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Clipa mult așteptată de fanii celebrului prezentator de matinal a sosit! Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Dani și iubita sa se află în acest momentul într-o vacanța exotică, din care postează fotografii de senzație pe care fanii le apreciază cu mii de like-uri. Surpriza a fost uriașă ieri, când printre toate pozele s-a numărat și una cu inelul de logodnă primit de fotomodel. Gabriela i-a furat inima lui Dani și se pare că ea este femeia alături de care celebrul prezentator își va petrece restul vieții.

În ultima perioadă cei doi îndrăgostiți au călătorit mult în Statele Unite ale Americi, iar de câteva zile se află Tulum, unde se bucură de soare și se relaxează. Împrejuărirle au fost ideale pentru o cerere în căsătorie, așa că Dani și-a făcut curaj și cererea i-a fost acceptată.

Gabriela Prisăcariu este cea care a postat o fotografie cu frumoasa bijuterie de pe degetul inelar. Inelul este din aur, bătut în diamante, exact cum orice domnișoară visează. Probabil că în curând vor apărea și declarații despre acest pas atât de important în viața lor. Sursa: stiritv.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani