Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum s-a schimbat viața câștigătorilor de la Vocea României și X Factor!

Cum s-a schimbat viața câștigătorilor de la Vocea României și X Factor!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La ultimele ediții ale concursurilor muzicale, „Vocea României” și „X Factor”, câștigătorii au fost alții decât mizau casele de pariuri. Mihai Chițu și Florin Ristei au reușit să câștige respectul și voturile publicului.

S-a terminat cu emoțiile și cu așteptarea verdictului. Viața merge mai departe pentru cei doi câștigători.

Mihai Chițu a plecat în vacanță imediat după terminarea concursului, în timp ce Florin Ristei și-a onorat concertele de Revelion. Acum  două zile, și-a luat colegii de trupă și au dat o fugă până în Bulgaria, ca să schieze. Acesta a spus că va pleca împreună cu colegii săi într-o vacanță în Thailanda, asta după ce a pierdut pariul pe care l-a pus cu prietenii săi, care i-au spus că va fi câștigător. Cum până pe 1 februarie vor fi ocupați cu mai multe concerte în țară, Florin așteaptă o perioadă mai liberă pentru a respecta pariul.

Cât de repede se va remarca Mihai Chițu pe plan național după câștigarea concursului de la Pro TV, asta se va observa după implicarea mentorului său, Horia Brenciu și a caselor de producție, care vor încheia contracte cu el. Pe 29 martie, Horia Brenciu îl aduce în fața publicului pe Mihai, într-un concert  de anvergură, care se va desfășura la Romexpo. Alături de ei va fi și Julie Mayaya, câștigătoarea de acum doi ani și care nu a avut performanțe notabile în anul 2013, comparativ cu Ștefan Stan, primul câștigător al concursului.

De cealaltă parte, Florin Ristei își continuă activitatea artistică alături de colegii săi din trupa Freestay, cu care are numeroase concerte în cluburile din București, dar și în țară, iar notorietatea de care se bucura dinainte de participarea la X Factor i s-a amplificat după câștigarea concursului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani