Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum privește Fuego viața la 42 de ani. „Tristețile mi-au lăsat urme pe chip, dar ascult marea și cânt”

Cum privește Fuego viața la 42 de ani. „Tristețile mi-au lăsat urme pe chip, dar ascult marea și cânt”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Desi muzica sa nu se regaseste la posturile FM, nefiind in targetul comercial, renumele lui Fuego s-a conturat cinstit, cu zeci de mii de bilete vandute anual la spectacolele sale, fapt ce-l face invidiat de cele mai importante nume din bransa muzicala autohtona, majoritatea neavand curajul sa-si probeze astfel succesul.

Modest și harnic, aniversarea îl prinde pe artist pe litoral, în miezul unei cure draconice de slăbit.

Cârcotașii susțin că „bradul” – mai e cineva care să nu cunoască piesa „Împodobește mama bradul” și glumele născute pe seama ei? – i-a adus celebritatea, dar puțini știu că solistul are o discografie impresionată: 30 de albume de studio și mai mult de 600 cântece înregistrate.

Paul Surugiu a declarat că nu-și serba ziua de naștere cu vreo petrecere, ci prin muncă, în fața publicului: „Nu simt anii aceștia și nici nu vreau să-i contorizez prea tare! Nu sunt nici un mare admirator al zilelor de naștere, tocmai de asta nu sărbătoresc în nici un fel. Merg pe litoral, ascult marea, iar seara cânt pentru publicul meu drag, la Mangalia și la Techirghiol”.

„Ce să zic despre mine? Anii nu mi-au dăruit nici o dezamăgire majoră. Mi-au lăsat, desigur, tristeți pe chip, dispariții premature și m-au călit. Eu am evoluat în ani ca om și am învățat să fiu cumpătat, să fiu mai bun și să nu văd răul din nimeni. Perfect nu sunt și nici nu-mi doresc. Mă enervez repede, devin irascibil, sunt perfecționist, iar asta uneori nu e o calitate. Dar sunt mândru că nu am vanități, sunt demn și n-am încercat niciodată să intru peste munca altuia sau să trădez! Mi-am găsit mereu portița potrivită și-am clădit totul prin forțele proprii, intuind cum să-mi prezint visul și talentul lumii. Azi, de ziua mea, pe pagina mea de Facebook – Paul Surugiu-Fuego Official – lansez superpiesa „Ziua mea”, un minunat vals despre bucuria de-a trăi! Mulțumesc pentru tot!”, ne-a spus artistul, care s-a lansat în urmă cu 25 de ani la Festivalul național de muzică de la Mamaia. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani