Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cu ce se ocupă soţia lui Celentano din Las Fierbinţi? Ce familie superbă are!

Cu ce se ocupă soţia lui Celentano din Las Fierbinţi? Ce familie superbă are!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Adrian Văncică, alias Celentano din „Las Fierbinţi” (PRO TV), a sărbătorit ieri în linişte, alături de familie, împlinirea a 42 de ani. „Azi nu muncesc. Mă las surprins”, a spus actorul care de ziua lui a făcut exact ca personajul lui din serial, adică nimic. „Vreau linişte”, a spus pentru Click! actorul de la Teatrul Notarra.

O ţară întreagă îl ştie pe Celentano din serialul „Las Fierbinţi”, însă mai puţini îl cunosc cu adevărat pe Adrian Văncică, actorul care îi dă viaţă de 15 sezoane celui mai îndrăgit personaj tv. Chiar dacă ziua lui a picat luni, actorul şi-a luat liber.

„Aştept să fiu surprins, e surpriză şi pentru mine ce se va întâmpla. Nu am filmări, nu joc la Nottara. Stau liniştit acasă şi voi vedea ce se va întâmpla. Fetele mele, Thea şi Mara, m-au sărbătorit cu tort şi şampanie pentru copii. Şi mi-au mai făcut ele câteva cadouri speciale”, a povestit actorul, care nu doreşte să îşi afişeze copiii. „Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele demult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus actorul. De ziua lui, Văncică vrea „linişte pentru că e prea multă agitaţie în lumea asta”.

„Nu neapărat singurătate, ci linişte, oamenii să nu se mai enerveze aşa de repede, din nimicuri”, a mai povestit actorul. Spre deosebire de personajul Celentano, Adrian Văncică are o familie frumoasă şi o soţie specializată în film.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu. Fetele noastre au jucat într-un episod din Las Fierbinţi. Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre”, a povestit Văncică la premiera filmului „Scurtcircuit”. El continuă să joace la Teatrul Nottara şi să filmeze în „Las Fierbinţi”, însă când mai apare câte o ofertă de film, nu zice nu. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani