Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cristi Nistor de la Vocea României a ajuns pe drumuri: „Nu am unde să stau, nu am mâncat de câteva zile”

Cristi Nistor de la Vocea României a ajuns pe drumuri: „Nu am unde să stau, nu am mâncat de câteva zile”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cristi Nistor, fost concurent Vocea României şi cunoscut publicului după ce a lansat piesa "Coji de portocale", cu Simona Nae, trece printr-o situaţie grea. Artistul a mărturisit că nu mai are nici un ban, că nu are unde să stea şi nici ce să mănânce.

Cristi a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care a explicat că nu mai are unde să stea şi nici ce să mănânce. Cântăreţul nu mai are bani de doi ani de zile, pentru că nu face profit din muzică. Cristi a fost ajutat de nişte oameni în tot acest timp, iar familia nu poate să fie alături de el, pentru că şi ei au probleme financiare. Pentru că nu are bani, nu îşi poate lua nici un telefon nou, pentru că pe cel vechi l-a pierdut. Acum Cristi vrea să facă tot posibilul pentru a termina o nouă piesă, care poate îl va ajuta.

„Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viața, nu mai pot să stau unde stau și nici nu am unde să mă duc. Vă voi mărturisi niște lucruri care poate vă vor șoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani trăiesc din mila unor oameni și nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată la rându-i în datorii.

Am avut 3 sau 4 cântări în ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de 2 ani. Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile și bineînțeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea nici nu am putut să vă mai ofer filmări noi de la studio.

Vă mulțumesc celor care au răspuns pozitiv invitației mele, însă dată fiind situația, mă văd nevoit să sistez o perioadă întâlnirea dintre noi, cu speranța că nu va fi pentru totdeauna. Voi continua să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin 'Dragostea e un drog' pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înțeles!", a scris Cristi pe contul său de Facebook.

Piesa „Coji de portocale" nu i-a adus nici un ban

Cristi Nistor a lansat piesa "Coji de portocale" cu Simona Nae acum zece ani. De atunci, el a continuat să facă muzică şi a participat în 2013 la "Vocea României", unde, sub îndrumarea Loredanei, a ajuns în finala show-ului.

Cristi a povestit, recent, că piesa care l-a făcut celebru nu i-a adus nici un ban, lucru care nu se poate spune despre Simona Nae.

„Nu sunt supărat pe ea, nu sunt supărat pe nimeni. Eu trăiesc doar din muzica de 12 ani. Vreau să se ştie că piesa Coji de portocale este a lui Cristi Nistor şi nu a Simonei Nae. Probabil că această melodie i-a adus mai multe cântări ei, pe când mie pot să număr pe degete concertele", a declarat Cristi Nistor la Antena Stars. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani