Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine este Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”

Cine este Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Nea Rață este deja cunoscut telespectatorilor Pro TV de la emisiunea „Ferma Vedetelor”, unde are grijă ca vedetele să-ți îndeplinească sarcinile. Concurenții se tem de el, iar telespectatorii îl apreciază pentru umor și pricepere, însă puțini cunosc detalii din viața lui.

Florin Rață a trăit toată viață la țară, unde părinții i-au transmis dragostea lor față de animale și cunoștințele legate de îngrijirea lor. Apoi a terminat un liceu agricol și a fost angajat ca tehnician agronom, conform protv.ro. Printre altele, a lucrat la o bază furajeră unde a învățat multe despre îngrijirea și hrana animalelor.

De peste 10 ani, Nea Rață are propria fermă, animale și pământ. Se pare că aparițiile în emisiunea de la Pro TV l-au ajutat să-și rotunjească veniturile considerabil, având în vedere că după fiecare sezon de până acum, Florin și-a făcut cadou câte o mașină deloc ieftină.

El este căsătorit cu Mihaela și are doi copii, Maria, o tanara superba, și Bogdan, care deja este mai înalt decât tatăl lui.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani