Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine este Erik, artistul care a colaborat cu Antonia, pentru piesa „Matame”. Povestea emoționantă de viață

Cine este Erik, artistul care a colaborat cu Antonia, pentru piesa „Matame”. Povestea emoționantă de viață

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La 13 ani s-a mutat, tot impreuna cu ai lui, in Franta, devenind un vorbitor fluent al limbii, pentru ca apoi sa se intoarca in Romania si sa fie descoperit datorita coverurilor pe care le publica pe internet alaturi de surorile lui.In 2017, Erik a inceput sa colaboreze cu INNA, alaturi de care a compus si a interpretat super hitul "Ruleta"; a ajuns a doua cea mai vizionata piesa a Innei din istorie, cu peste 225 milioane de accesari pe Youtube.

Versurile în spaniolă din piesa sunt compuse de Erik. 2019 a adus o alta colaborare cu un nume mare din industrie, de data aceasta fiind vorba despre Antonia. Piesa “Matame”, lansată alături de ERIK, a ajuns în scurt timp pe locul 1 în topurile radio si TV. Drumul spre success Fiind împins de dificultățile financiare să se relocheze constant alături de familia sa, ERIK a învațat sa cânte la chitară în Spania în cadrul unui centru public penru oameni cu dificultăți.

Când s-a mutat înapoi în România, Erik și familia lui locuiau într-o biserica, iar acesta a fost nevoit sa munceasca “cu ziua” ca să își poată permite să trăiască, chitara pe care ERIK canta avand constant o coardă lipsa. Totul s-a schimbat când Erik a fost descoperit de Jorge, care l-a adus la el în studio.

Acesta a lucrat cu artisti precum INNA, Antonia, Alex Velea, Nicole Cherry, Betty Salam, Mandinga, Xonia, Karmen, Theo Rose, Miss Mary si multi altii. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani