Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine e femeia pe care Giani Kiriță o iubește în secret de mai bine de doi ani! E dansatoare și o cunoscută prezentatoare tv

Cine e femeia pe care Giani Kiriță o iubește în secret de mai bine de doi ani! E dansatoare și o cunoscută prezentatoare tv

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Giani Kirita le-a dezvaluit in „cotet", colegilor sai, un secret privind femeia pe care si-o doreste de mai bine de doi ani.

Giani Kirita si-a deschis sufletul in fata colegilor sai si astfel a descoperit ca femeia la care viseaza de ceva timp este singura si, mai mult chiar, este o prietena apropiata a lui Bruce.

„Giani sufera de doi ani, in tacere, dupa o fata despre care a aflat acum, de la Bruce, ca imposibilul a devenit posibil. Cica este singura de ceva timp", l-a dat de gol Vladimir Draghia pe Giani.

„El a marturisit ca vrea sa-si schimbe viata cu ea", a completat si Catalin Cazacu.

Desi, toti Faimosii stiau cine este respectiva persoana, nu au vrut sa dea prea multe detalii. Si asta pentru a nu-l desconspira pe Giani Kirita in fata telespectatorilor. „Persoana despre care se vorbeste sigur stie ca este vorba despre ea. Pentru ca nu sunt multe persoane care sa fie prietene cu Bruce si care sa-l fi intalnit pe Giani acum doi ani intr-o emisiune", a spus Catalin Cazacu.

Flavia este iubirea secreta a lui Giani Kirita? Unde s-au cunoscut cei doi
Se pare ca femeia dupa care tanjeste Giani Kirita de mai bine de doi ani este Flavia, de la emisiunea matinala prezentata de Razvan si Dani. Flavia si Giani Kirita s-au cunoscut in urma cu cativa ani intr-o emisiune prezentata de Nea Marin. Insa, atunci, Flavia era logodita cu actorul Alexandru Ion, de care insa vedeta tv s-a despartit in toamna anului trecut.

Pe de alta parte, Flavia si Valentin Chis „Bruce" de la Exatlon sunt prieteni si parteneri de dans, asa afland acum Giani Kirita ca tanara este singura.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani