Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Christian Sabbagh se retrage de la pupitrul ştirilor Kanal D

Christian Sabbagh se retrage de la pupitrul ştirilor Kanal D

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Christian Sabbagh părăseşte pupitrul Ştirilor Kanal D din timpul săptămânii. Anunţul a fost făcut chiar de prezentator în cadrul jurnalului de vineri seara.

Christian Sabbagh se retrage de la ştiri. El le-a spus telespectatorilor şi în ce proiect urmează să se implice, dar şi cine îl va înlocui la pupitrul ştirilor.

„Din 2010, ma aflu la pupitrul Ştirilor în fiecare seară de luni până vineri şi vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o. În această toamnă mă voi implica într-un proiect care s-a dezvoltat din nevoia de a trăi într-o societate mai sigură... Acum pregătesc o nouă emisiune, un demers jurnalistic şi de investigţtie unic în România - Sabbagh în acţiune... Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este Sabbagh în acţiune, trebuie să îmi dedic cât mai mult timp, să fiu pe teren. Tocmai de aceea, de săptămâna viitoare, colega mea Simona Pătruleasa va prezenta principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de dumneavoastră, aşa că ne vom revedea weekend de weekend la ştiri", a spus Christian Sabbagh.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani