Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce sfaturi îi dă Loredana Groza fiicei sale, legate de căsătorie

Ce sfaturi îi dă Loredana Groza fiicei sale, legate de căsătorie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România și de mai bine de 20 de ani lansează melodii care devin repede cunoscute.

Pentru că are concerte în toată țara, aceasta conduce mii de kilometri în fiecare lună și recunoaște că o ajută foarte mult mașina sa și că este foarte importantă pentru ea.

„Este la fel de importantă ca telefonul, poate chiar mai importantă, pentru că ea te duce și te aduce. Contează să fie o mașină în care să ai încredere, cu mulți cai putere. Nu sunt o vitezomană, chiar dacă uneori când sunt în criză de timp apăs accelerația. Îmi place să conduc relaxat și să nu fac depășiri periculoase”.

Loredana are o relație specială cu fiica sa, Elena, și o sfătuiește să nu se gândească la o căsătorie tradițională, ci să fie mai independentă lângă bărbatul care îi va deveni iubit.

„N-o sfătuiesc să se mărite. Mai ușor cu căsătoria. Cred că în 2014, femeile trebuie să fie libere și independente. Căsătoria e doar o hârtie. Poți să iubești pe cineva și fără să dai socoteala la primărie. Un act, orice contract te schimbă. Dispare ceva din dragoste sau din ceea ce ar trebui să se numească dragoste adevărată. După un act apare și un divorț", a spus Loredana pentru WOWbiz.ro.

Loredana o învață pe fiica sa adolescentă să facă alegeri înțelepte, să iubească și să se bucure de fiecare clipă.

„Să iubească, să se lase iubită, să se bucure de fiecare clipă și să lase la o parte actele", a explicat ea. Sursa: ro.celebrity.yahoo.com


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani